Gi' en kop kaffe, så giver vi et gratis konsulentbesøg!

Det tager ca. 2 timer. Sammen udarbejder vi en konkret skovrejsningsplan med respekt for din ejendom og den omkringliggende natur. Du får en skitse og økonomisk overblik over projektet.

Tag det første skridt. 

► Book et gratis møde

Skovrejsning | Plant en skov

Skovrejsning er en investering - En skovrejsning er en enestående mulighed for at sætte et værdifuldt og personligt aftryk i naturen, som kan være til daglig glæde i mange år og for flere generationer. 

Erfaring viser, at en ejendom med skov stiger mere i værdi end det koster at anlægge ny skov. Dertil kommer fornøjelsen ved at færdes i skoven og ved at følge årstidernes smukke variationer i skovens planter. Skoven er en helt særlig kilde til glæde og trivsel for både mennesker og dyr.   

skovrejsning, plant en skov, skov, skoven, træer, træ, natur, efterår

Forskellige skovtyper

Variation i skoven skaber glæde for mennesker og dyr. Vi komponerer skoven, så den består af mere end 30 forskellige træer og buske med hver sin plads og funktion i skoven.

Det gavner både flora, fauna og miljø, når der tages højde for arternes egenskaber og skoven bliver smuk og spændende at færdes i hele året rundt. 

► Se her

skovrejsning, plant en skov, skov, træ, træer, træstammer, vinter, bunke af træstammer

Skovens design

Din skov kan have flere formål: skal den bruges til aktiviteter, oplevelser og rekreation, skal den tiltrække vildtet, producere træ eller energi?

Du kan sagtens kombinere flere formål i skoven - det vigtigste er at være klar over, hvad du ønsker, så vi har et udgangspunkt for vores dialog og kan opfylde dine drømme. 

► Se her

skovrejsning, plant en skov, landskab, skov, bakke, natur, udsigt, grønt, grøn natur, forår

Skovens planter

Lige meget hvilken skovtype du vælger, sikrer Naturplant dig fra start en frodig naturskov i flere etager.

Vores løvskove er sammensat med høj faglighed og hensyn til arternes egenskaber og genetik. Skovene har både hovedtræer og småtræer, der kan tjene som et spisekammer for de mange dyr, der hurtigt indfinder sig i skoven.

► Se her

skovrejsning, plant en skov, tilskud til skov, penge, pengepose, en bunke penge, en pose penge

Økonomisk tilskud

Den danske regering har en målsætning om at fordoble skovarealet i Danmark. Skove er godt for miljøet og giver gode muligheder for sundheds-fremmende aktiviteter.

Derfor kan du få støtte, når du vælger at rejse en skov. Støtten dækker de fleste af udgifterne, når ansøgningen opfylder de gældende krav.

► Se her